Menu Sluiten

Afspraak maken bij Kapsalon La Primus:

Vanaf 2 maart '21 weer open

Lees eerst het onderstaande goed door alvorens op de knop afspraak maken te drukken

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lieve klanten van kapsalon La Primus,

Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM (zie onderstaande).

Wij hebben wat aanpassingen moeten doen om de salon volgens de RIVM richtlijnen weer veilig te kunnen openen. Hierdoor kunnen wij niet in dezelfde bezetting van start gaan. Dit heeft ook te maken met de kleine oppervlakte waarin wij werken. Wij mogen dan ook maar met 2 kapsters en 2 klanten in de ruimte aanwezig zijn. Daarom willen wij u vragen om alleen naar de salon te komen. Ook bij klachten van verkoudheid, benauwdheid en of koorts vragen wij u om thuis te blijven en uw afspraak af te zeggen. Dit voor onze gezondheid maar ook die van u en uw dierbare.
Wat moet u weten als u een afspraak bij ons heeft gemaakt? U krijgt vooraf een screening en wij vragen u zelf uw jas op te hangen en als de salon bezet is vragen wij u buiten te wachten. Bij binnenkomst graag uw handen wassen en of desinfecteren. Het is voor ons prettig als u uw haar al heeft gewassen maar dit is vrijblijvend. Uw kapster kan een mondkapje of plastic kap dragen. U bent zelf als klant vrij om een mondkapje te dragen tijdens de behandeling, we stellen het wel erg op prijs als u dit ook doet. Deze dient u zelf mee te nemen. Wij schenken deze periode geen koffie, thee of andere dranken, als u een lange behandeling heeft kunt u eventueel zelf wat te drinken meenemen. Ook hebben wij liever dat u via pin betaald. Mocht dit niet mogelijk zijn dan vragen wij u zo gepast mogelijk te betalen. Ook zou het fijn zijn als u thuis gebruik maakt van het toilet. Wij hebben de behandelingen ruimer gepland omdat wij alles eerst moeten desinfecteren. Op deze manier hopen wij niet uit te lopen. Het is dan ook van belang dat u op tijd aanwezig dient te zijn voor uw afspraak. Als u 15 min te laat op uw afspraak aanwezig bent, dan zijn wij genoodzaakt uw afspraak te annuleren!!! U wordt dan niet meer geholpen!! Dit voor de veiligheid van een ieder!

Voor vragen kunt u ons mailen via kapsalonlaprimus@gmail.com
U kunt ons ook bellen of een app sturen 06-26633597.

Lieve Groet,
Natasja, Linda, Daisy, Linda.
Team La Primus, voor mooi haar!

Scroll Up