Menu Sluiten

TEAM KAPSALON LA PRIMUS TE ZEVENAAR

Bij Kapsalon La Primus  te Zevenaar staat passie voor het kappersvak centraal. We staan voor persoonlijke aandacht en professioneel advies.
De zelfstandige professionals werken met een eigen en gezamenlijke visie.
Elke stylist heeft een eigen specialisatie ontwikkeld en daardoor is Kapsalon La Primus van alle markten thuis, geen uitdaging is ons teveel!
Door regelmatige bijscholing en cursussen zijn onze stylisten altijd up to date en kunnen wij u voorzien van een juiste en bij u passende coupe.

 

Natasja Primus

NATASJA PRIMUS

Ik ben Natasja, eigenaresse van dit mooie bedrijf kapsalon La Primus te Zevenaar.
Ik vind mijn weg al meer dan 26 jaar in de kapperswereld.

Deze business is mijn lust en mijn leven. Na alles ontdekt en beleefd te hebben, van docent, kleurenspecialist tot het bedenken van nieuwe haarstijlen; ben ik in 2015 gestart met dit concept wat toen in Zevenaar nog niet bekend was.

Het verhuren van stoelen aan Zzp'ers. En ik ben dan ook bijzonder blij met het succes dat onze kapsalon boekt. Het is fantastisch om dit prachtige vak samen met mijn collega's naar de next level te brengen! Ons team ondersteund en stimuleert elkaar waardoor wij u altijd voorzien van een passend advies.

Binnen onze kapsalon staat uw tevredenheid op nummer één en ons doel is om u na elke afspraak met een goed gevoel de deur uit te laten lopen.
Voor mooi haar komt u naar ons!

En zien wij u graag weer terug.

Linda

Linda:

Ik ben Linda, uit Zevenaar en ik ben alweer 20 jaar werkzaam in dit fantastische vak. 

Eind 2018 heb ik besloten om als zzp’er aan het werk te gaan. Super spannend maar zo leuk!

Kapsalon La Primus is een gezellige zaak met leuke klanten en collega's waar ik met veel plezier werk. Elke dag nieuwe uitdagingen, andere gesprekken en een hoop creativiteit. Het kappersvak is op mijn lijf geschreven. Ik ben dan ook blij als u ook blij bent. 

Daisy

Daisy:

Ik ben Daisy, en woon in Pannerden. 

Ik werk al meer dan 20 jaar met heel veel plezier in dit fantastische vak. 

December 2018 heb ik de stap genomen om als zzp'er in dit gezellige bedrijf met enthousiaste collega’s aan het werk te gaan. Na 19 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben was dit best spannend, maar ik heb de juiste keuze gemaakt. En mijn vaste klanten komen nu ook graag naar Zevenaar. En daar ben ik natuurlijk heel dankbaar voor!

Het is altijd leuk om mooi haar te mogen maken. Vaste klanten waar ik lief en leed mee deel en iedereen jong of ouder, man of vrouw en vaste of nieuwe klanten elke dag is anders en een feestje. Ik ben trots op mijn vak!

Linda Berndsen

Linda:

Ik ben Linda Berndsen en ik woon in Zevenaar. Al 20 jaar werk ik met veel plezier in het kappersvak.

Passie en kwaliteit in dit mooie vak is voor mij erg belangrijk daarom volg ik vaak de nieuwste trainingen op kappersgebied, dit om mijn klanten het allerbeste te kunnen bieden.
Om u met een glimlach de deur uit te laten gaan, dat is waar ik het voor doe!

Ik ben blij om in dit geweldige team met oud collega's en bekende te werken. Voor mooi haar en een gezellige sfeer komt u naar ons toe.

U bent van harte welkom om een afspraak te maken en hopelijk tot snel.

Liefs en een creatieve groet, Linda

Scroll Up